Apotekets & Cana – til børnefamilier

Alt er nyt og uprøvet, når man får børn. Derfor kan det give tryghed at støtte sig til eksperter, særligt i den første tid. Apotekets viden har hjulpet børnefamilier i flere generationer, og nu har vi udviklet Apotekets & Cana, en ny og unik serie til børnefamilien. Her får I ikke alene gavn af apotekets faglige viden, men også af jordemoder Cana Buttenschøns ekspertise. Se her, hvordan Apotekets samarbejde med Cana kan gøre en forskel for dig og din familie.

Apotekets & Cana

Apotekets er apotekernes eget mærke med (næsten) alt til familiens sundhed og personlige pleje. I samarbejde med Cana Buttenschøn har vi udviklet en ny serie af produkter, der kan gøre en forskel for alle jer, der har små børn.

Cana er uddannet jordemoder og forfatter til flere bøger om graviditet, fødsel og livet på barsel. Og så er hun mor til tre, og har selv hverdagen med børn helt tæt inde på livet. Canas specialiserede viden og store erfaring er indbygget i produktserien Apotekets & Cana - og hun deler gerne sine bedste råd med jer.

Seriens første produkter er:

Apotekets & Cana Brystvorteolie Lacto+

En unik brystvorteolie med probiotika, der styrker og plejer huden omkring brystvorterne og baner vejen for en god start på amningen uden rød, øm og irriteret hud.

Apotekets & Cana Babysalve Lacto+

En unik babysalve med probiotisk ekstrakt, der aktiverer hudens eget forsvar, beskytter huden og afhjælper rødme og irritation i hudfolder, på kroppen og i ansigtet. 

 

 

 

 

Del artiklen: